Sunday, 21 October 2012

Happy birthday Dayah !

Allah selamat kan kamu,
Allah selamat kan kamu,
Allah selamat kan Noor Hidayah,
Allah selamat kan kamu !
 the person who wear purple kurung is dayah :)

ni gambar lama masa form 5...zaman bebudak lagi..actually her birthday is yesterday...smlam dah siap karang tapi tak ter'post' pulak...jadinya hari ni je lah aku publish ! Happy birthday yg ke 21 dayah,aku doakan hang berjaya di dunia dan akhirat,belajar rajin2,jangan tggal solat and denqaq kata mak ayah hang..eh dayah hang dah 21 kan,dah buleh kawen ni kahkahkah ! jangan lupa jemput aku tau nnti..happy birthday again dayah !

p/s : hang nak aku nyanyi kan,tu haa versi melayu buleh lah kan...versi orang putih aku dah nyanyi live kat hang smpai hujan ipoh ni :D kekekekeke

2 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.