Friday, 12 October 2012

Ghindu :(

assalamualaikum...

dapat pon bukak...ber jam jam aku tunggu tau dari aku g kampus smpailah balik kampus baru boleh bukak,nampak tak lama mana aku tunggu...haha..okey aku ghindu,ghindu dengan famili dan ghindu dengan dua org budak ni...dengan anak2 aku ehh bukan anak kandung tapi anak sedara :)

ni kakak 5 year's old :)

rindu bangat kat dia..tadi dia call aku,wah bukan senang tau nak cakap fon dengan dia,ikut mood okey,tadi pon dia ckp2 cam tu trus dia kasi mak aku,okey lah tu as long dia ingat aku dah happy..ngeeee :D, tadi aku tanya mak aku bila si kakak ni exam then mak aku tnya dia,dia kata exam tu tak payah datang sekolah kan, sekolah cuti kan,kah kah kah kakak kakak....exam tu amik periksa lah sayang oii,kak cik doakan kakak berjaya ye.

ni adik 10 months :)

yg ni lagi lagi lah aku ghindu tau...rindu nak tgok keletah dia yg manja,eh manja ke? suka nak berdukung je tau,lengoh tangan i tau dik...haha..tapi sejak dah boleh merangkak ni dah tak nak dukung2 nya..nak bebas kan dik kan..cepat2 lah boleh jalan ye boleh kita maen lumba lari sesama confirm lah kak cik menang kan,haha..

okey lah...nnti ada masa aku update lagi ye...bye korang !

p/s : kita jumpa raya haji nnti ye wahai anak2 ku sekalian :D




No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.