Saturday, 6 October 2012

Al kisahnya semalam....

hai korang...eh update buat kali ke tiga ye harini...tgah mood nak update so update lah kan..
okey al kisahnya semalam kteorg bebudak umah pergilah kfc..misi kami hanya satu iaitu untuk merasa burger yang baru tuu..zinger burger double down..kami pergi bertujuh,lagi dua org takde..


ni haa burger tu,nmpak mcm best kan ?

okey sesampainya kami di kfc memasing dah excited ni,kami smua g cari tmpat duduk dulu kang penuh pulok sebab walaupon dah lwat malam org agak ramai jugak lah,oh ye tak elok tau makan lewat2 malam ni,haha..aku takpe korang takleh ok,kena jaga badan...member aku ni g beli dulu then die dtg balik ckp zinger burger double down tu dah abis...huwaaa kuciwa aku tau,aku nak sngat mkn..takpelah aku beli burger zinger yg biasa je..tup tup member aku yg sorg tu beli..dia ckp akak kaunter tu tersalah beli info..huwaa lagilah aku rasa nak marah2 akak tu,yg kawan aku nak beli colonel burger pon die ckp abis padahal kawan aku yg lg sorg beli ade je..ish akak ni tak baik cam tu tau,laen kali check bebetol..kesian kami yg customer ni tau..yg beli burger ni hanya dua org ja..aku ingt nak beli tapi malas lah dah kenyang..so itulah kisah semalam,hasrat aku yang nak mkn burger tu tak kesampaian..sedih taww.

p/s: ade sesapa nak belanja ke ?


No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.