Saturday, 29 September 2012

kelembapan !

assalamualikum..

hai korang...lama tak update kan,maaf lah internet kat umah sewa tu ya Allah lembab gila kot..tension taw,bkak you tube loading nya bukan maen lama lg..blogger lg lah tak boleh nak buka langsung...huwaaa tu pasal tak update blog ku yg buruk ni..ni dah balik umah boleh lah layan you tube and bkak blog..balas balik dendam kat umah sewa tu haha.. aku pon tak tau lah asal lembab gila,mungkin ada yg hack kot..maklum lah kami ni baik hati satu lorong kami kasi password haha..*tipu je*..kami bayar tau tetiap bulan tepat pada masanya *tipu lg* haha..k lah korang nnti aku update lagi ye.. bubye !

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.