Wednesday, 19 September 2012

happy

assalamualaikum..

fuhhh...3 hari aku tggalkan blog aku ni,ada org ternanti2 ke aku update ni,tahu mesti takde kan..haha gedik kejap okey..today nak cerita pasal knduri sepupu aku tulah..seriously happening sangat2 dpt spent time dgn cousins..g hari jumaat petang,gerak dri umah sewa aku ni pon dah pkul 7 lah smpai sana pkul 11..yg lame je sbb sggah sana sini.

hari sabtu tu kumpul semua2 then bertolak g majlis akad nikah..alhamdulillah hanya sekali lafaz sehaja,then lpas majlis nikah gerak g homestay,serious best umah homestay dia  besar kot ! so aktivivti petang tu bebas,masing2 tido sakan...malam pulak kuar reramai g iCity..orang punya lah ramai,sesak kot..pening kepala i tau..best lah jugak tp tak abis jalan sebab g pon dah lewat + semua dah ngantok and letih so balik lah homestay,nak kena g lagi nieh..hihi.
ni diaa gmbaq kat iCity.

hari ahad pulak aku kuar g sunway piramids dengan best friend,yana syazana..die bwak pulok pakwe die sekali alamak..segan tak terkata tau,tak bleh nak gila2..then jalan,lepak makan and balik homestay tgok smua dah siap2 so kelam kabut aku tau..so gerak lah ramai2 g KGPA..dah smpai sana,cantik gila pelamin and decoration dia,makanan pon sodap2 berlaka..mcm biasa tgkap gmbar reramai dgn pengantin..big family okey tp gmbarnya takde,dah ada nnti aku tunjuk ye..balik tu g downtown cheras and hari isnin tu gerak balik ipoh..sesampainya di ipoh rasa sunyi sangat sebabnya dah 3 hari 2 malam dengan diorg2 smua tetiba tggal sorg,sunyi sangat..lambat pulak baru nak jumpa diorg bulan 12 nnti..okey itu aja nak share maap lah sekiranya ayat tunggang langgang sebab tgah syok nak update blog perut pulok buat hal..jom layan gmbar kat bwah..
tiga dara pingitan ^_^
sepupu sepapat :)

jumpa lagi di entry akan datang,bye korang !

p/s : saje letak gmbar reramai ,biar org2 yg tak kenal aku tu teka mana satu aku..haha.

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.