Sunday, 12 August 2012

blueberry cheese cake

assalamualaikum...

hari ni merupakan hari ke 23 kita berpuasa...alhamdulillah masih berbaki lagi 7 hari untuk kita berada di bulan yg mulia ni,persiapan raya mcm mana ? aku tak taulah...segala-galanya mak yg uruskan,kesian kat mak aku sorg2 je wat kuih kat umah,takpe eh ma,adik blik nnti adik tolong serba sikit..okey..last week aku balik aku wat blueberry cheese cake...yummy !

ni lah rupanya,maaf terlupa nak rotate !

rupanya agak sememeh sikit kan,tapi rasanya boleh tahan * masuk bakul angkat sendiri* wink wink..
meh nak share resepinya,sharing is caring kan..agak mudah nak buatnya tak payah bakar tau..tapi mcm malas plak,next entry i share2 ye sbb kemalasan dah melanda..hoho..promise !!
bubye !


No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.