Friday, 13 July 2012

semester baru :)

assalamualaikum....

Alhamdulillah now dah masuk bulan july dah masuk semester baru and insyaAllah merupakan semester akhir...haish cepat je kan masa berlalu sedar tak sedar dah nak masuk 3 tahun aku blajar kat poli..dalam tempoh tiga tahun ni macam2 ada,suka duka,pahit manis and others.untuk semester akhir ni akan ku cuba buat yg sebaik mungkin,nama pon dah last kan kena gigih sikit lah,tak buleh nak malas2 ni..subjek pulak smua berat2..5 paper untuk final..kena yakin boleh..okey itu saja untuk hari ni,bubye !

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.