Friday, 27 July 2012

Salam Ramadhan ;)

Assalamualaikum ;)

Rasanya belom terlewat untuk mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berpuasa,alhamdulillah hari ni dah hari ketujuh kita berpuasa,minta maaf diatas kelewatan mengucapkan selamat berpuasa disebabkan kepenatan.dan.kemalasan yg melanda..hari pertama berpuasa sempat bersahur dan berbuka berbuka dgn family..sehari je sempay,sekarang ni berbuka kat umah sewa dengan kawan2..bestt giler buka ramai2 ni,lpas ni dah takdek dah...okey lah itu je,nak share,nnti ade masa lebih i will update this blog,bubye :)


p/s : malas tapi tetap nak update !

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.