Sunday, 15 July 2012

congrats to both of you :)

assalamualaikum.....

selamat petang,petang di Ipoh di basahai dengan hujan,alhamdulillah...wah,dah mcm baca berita pulak kan..okey now aku nak ucapkan tahniah kat dua org kawan aku ni,first dayah yg dapat sambung degree dalam kos statistik rasanya , let me know kalau salah ye cik dayah,dekat Uitm Shah Alam..study elok2 naa,takpa skrg tak suka tapi aku yakin nnti lama2 mesti hang suka dpat kat sana..

ni lah dayah...yg pakai selendang colour grey tu :)

second person is azura..tapi yang ni aku tak sure kos apa dgn dapat dekat mana,nnti kalau tau aku update k..tapi katanya dia dapat smbung bulan 9 nnti..

this is zura :)


wah..jeles tgok dua2 orang kawan aku ni dah smbung degree,yelah..kawan satu kelas,satu dorm,sebelah menyebelah pulak katil kan..tapi takpa,rezeki masing2 kan..and i'm proud for both of you..doakan aku berjaya macam hampa dua org jugak tau..bubye !

p/s : moga satu hari nnti aku pon dapat smbung degree and berjaya mcm korang,insyaALLAH :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.