Monday, 25 June 2012

red velvet

assalamualaikum... 

hai hai hai...lama benar tak update kan,busy + kemalasan melanda , hihi...okey now aku nak bercerita tentang kesedapan red velvet cake yang baru aku makan sebentar tadi..sebelum tu amik mood dulu,jom tgok gambar dia..


haaa,macam mana ? mengancam tak cake ni ?

sebelum ni pernah baca kat blog org je tentang kesedapan cake ni, pernah amik resepi tapi tak cuba buat pon sebab takut tak jadi,takut tak sedap and kalo korang nak tau first time tgok cake merah menyala cam gini takut pon ada,haha,tapi apa pon tadi g beli rasa ya Allah sedap gila..so want to try make this cake,maybe raya nnti..hihihi..sapa2 yang tak pernah tak cuba boleh lah try,memang sedap..kalo nak rasa aku buat sila bertandang ke rumah raya nanti..ini ja yang nak share harini,nnti ada yg best2 aku share lagi ye..bubye korang,jage diri ye :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.