Tuesday, 12 June 2012

nan cheese :)

hai hai dan hai lagi...brp bnyak kali hai lah kan..hehe..semalam setelah beberapa minggu aku mengidam nak makan nan cheese dapat lah aku merasai nya,kalo tak asek g kedai habis je nan cheese nya tu..tapi dah dapat makan aku tak puah hati sebab ? rase roti je..cheese nya entah hilang di mana..boikot dah kedai tu,tak nak beli kat situ dah..

                                                                see...nipis je kan..

aku mengidam eh jangan salah sangka lebih kepada teringin sebenarnya nak makan nan cheese yang begini rupanya..
haaa....ni gambar from en google..
kalau yang ni nampak marvelouss gile kan..takpelah lepas ni nak buat jelajah mencari nan cheese..hihi..
itu je aku nak update,see you again :)


p/s hancus harapan ku nak diet :(

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.