Wednesday, 30 May 2012

MUET

MUET or Malaysian University English Test..tadi cek jadual bagai 3rd of July speaking test and yang laen on 28th July...wahh,dah tak lama dah tu,tapi aku ni study pon tak lg,al maklum lah cuti sem so kita kena bercuti lah kan,haha..

ni lah buku untuk budak2 kelas muet aku,kelas muet aku smuenya budak umah and budak kelas but girls only and  budak kampus A,sedih tak sama kelas * gedik kejap*!
bila lah aku nak buka buku ni ye,bukak muka buku tiap2 hari tapi buku muet ni *tepuk dada tnya hati*
aku telah berjanji dengan diri ini,wahh ayat skema pulak rasanya,balik je dari cuti nnti aku nak start wat latihan dalam buku ni,tak wat ketuk kepala sendiri..haha.
ok lah korang,merepek je kan aku ni,bubye,see you again !

p/s : doakan aku dan kawan-kawan berjaya dalam muet ni ye :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.