Monday, 26 March 2012

malu bertanya sesat jalan

hye korang..i'm back,back lah sgt kan padahal baru update je friday hari tuh..korang sihat ke? me,alhamdulillah shat..

 tbe2 rasa mood nak update blog tu yg laju je jari jemari ni menaip,haha..this week terasa lapang skit even mini project tak siap lagi tapi kelas bnyak takde owh minggu ni..saya suke saya suke..;p

okey,ce tgok tgok tajuk aku? tapi aku rasa apa yg aku nak ckp ni takde kaitan pon kan..hurm just nak ckp korang2 yg kat luar tu kalau tak tau apa2 pasal aku tnyalah dulu,jgn maen ikut suka je nak ckp itu ini,nnti korang jgak yg malu kan..ni tak kan,tak tau apa2 tibe2 je nak ckp itu ini,cite bukan2 kat smua,nak tarik2 muka,nak marah2..haish tak suka tau..benda takde kaitan dengan sapa2 pon sebenarnya,just peringatan wat diri sendiri dan teman2..


ok lah korang,let's go to sleep..hehe..bubye korang..ketemu lagi di entry akn dtg..

p/s :: sila bertanya jika tak tahu,jgn malu2 :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.