Friday, 24 February 2012

salam hari jumaat !

assalamualaikum korang ... salam hari jumaat :),hye2,shat ke? hehe..aku tak brp nak shat lah,huk,huk...today is friday,means lg brp hari je aku dah nak balik,huwaaaa,tak nak balik...nak stay kat umah lg boleh mama? adik tolong mama je ,mama kasi upah..haha,korang ade ? takde kan? haha..

harini aku bgun lambat ! ya Allah teruknya anak dara sorang ni kan,dah lah bgun2 trus update blog,haa,see korang pon dah bleh agak aku bngun pkul brp kan,haha..dengan kaen tak sdai lgi,malasnya..huhu..
k lah korang,semoga hari jumaat ni membawa keberkatan dan memberi korang pedoman dan hidayah,bagi kaum adam selamat menunaikan solat jumaat.bye korang !


p/s : jangan lupa senyum ye :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.