Thursday, 23 February 2012

morning !

  assalamualaikum korang ! shat ke ? aku sihat alhamdulillah..mulakan hari korang dgn senyuman ye,barulah happy je y satu hari ni ye..senyum je tak perlu kata apa2,alaaa,cam lagu senyum tu,haha :).
one more thing,senyum tu sedekah tau :),so senyum sokmo lah ye :)



harini dengan seawal pagi aku bgun awal sbb aku nak wat blueberry cheese tart..dengan gigih dgn semangatnya sanggup tak tido balik tu,hehe..nnti kalo menjadi aku tunjuk gambar ye,kalo tak tnjuk gambr tu korang faham2 je lah ye..haha..

ok lah korang,aku nak mulakan perjuangan skrg ! here we go ! bye korang !


p/s : doakan cheese tart aku menjadi ye :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.