Monday, 20 February 2012

HouseWife

hye korang....sihat ke smua,hari ni cam ade je idea terkurung kat kpale otak ni so dripada terkurung lame2 aku pon luahkan lah kat sini ok..tjuk entry aku housewife,yeah ! today i'm a housewife but i'm not married yet ok..haha,since my parents go to work,aku bosan tggal sorg2 aku pon kemas lah umah,sidai kaen,masak and sbagainya..wah,penat jgak ye jadi housewife ni,sok kawin nak keje lah,tanak jadi housewife.haha,bleh plak ghupa itu ye..studynya yg tak jgak2,cuma smalam aku ade lah sentuh itu qheja MUET and BI..haa,rajin tak aku.ok lah,memandang pnat jadi housewife hari ni,aku nak rehat2 jap lpastu baru study kot,k bye !


p/s:: doakan aku ni ghajen study ye !