Sunday, 19 February 2012

H.O.L.I.D.A.Y

hye smua..memandangkan this is my first entry so aku tak tau nak post ape,heee..bleh plak mcm gitu kan??
tjuk entry aku HOLIDAY..yes aku tgah bergumbira sbab tgah cuti mid sem one week..kejap je kan..tapi yang menyedihkan aku ASSIGNMENT,TEST and QUIZ mnanti after the mid sem break ni..so tak bleh lah aku nak bergumbira sngt..kena study k,tapi study ke aku nie?heee..ni pon dah dua hari kat umah satu apa pon aku tak buat lg..nampak tak kemalasan di situ,haha..aku bajet isnin ni baru nak mula,since my parents go to work and i'm alone at home so bleh la kan nak study..hehe..okey lah..see you all next entry nnti ok,kalo ada idea aku post,kalo takde bersawanglah blog ni k..haha.k bye !